Wil je als organisatie zelf onderzoek doen en zeker weten dat je straks iets met de uitkomsten kunt? Schakel dan De Vragenlijstexpert in.

Met alle tools van tegenwoordig is het heel eenvoudig zelf een vragenlijst uit te zetten onder je medewerkers, klanten of andere doelgroepen. Het maken van een echt goede vragenlijst – zelfs al zijn het ‘maar’ vijf vragen – is echter niet eenvoudiger geworden. Of het nu om een korte poll gaat of een uitgebreide survey, als je niet het juiste vraagt op een goede manier, heb je vaak weinig aan de uitkomsten. En achteraf kun je hier meestal niet zoveel meer aan doen. Hoe vaak heb je zelf geen vragenlijst ingevuld waarbij je dacht ‘mijn antwoord staat er niet bij’, ‘wat bedoelen ze hier’ of ‘dit kan beter’? Voorkom dat jouw respondenten dat van jouw vragenlijst denken!

De Vragenlijstexpert helpt je met de opzet van je onderzoek en het maken en online zetten van je vragenlijst. Of je nu veel zelf wilt doen, of juist veel uit handen wil geven er is altijd een geschikte optie.